Velkommen til Tjøme

Færder Fyr.JPG - Klikk for stort bilde

Enten du akkurat har flyttet til Tjøme eller er nysgjerrig på øyene våre, så ønsker vi deg hjertelig velkommen til en kommune vi er stolte av!

Tjøme er et godt sted å bo - for store og små. Vi har et levende lokalsamfunn. Her blomstrer frivilligheten, lag og foreninger. Så mulighetene er mange for at du og din familie skal finne aktiviteter som passer dere.

Yrende liv i sentrum med dagligvarebutikker, klesforretninger, cafè, pizzaresturant, lekebutikk, apotek,frisører, vinmonopol med mer. Her har du alt du kan ønske deg.

 

Tjøme Skatepark

tjøme skatepark.jpg - Klikk for stort bilde

Tjøme skatepark er en av landets beste skateparker på nesten 2000 kvm og har blant annet en av Europas største ramper!

Tjøme Skateklubb ble stiftet i 2010. Hovedhensikten med å stifte klubben var å kunne jobbe aktivt med tilrettelegging for aktiviteter på en trygg måte, samt skape en plattform for et godt miljø. Tjøme skateklubb har stort fokus på breddeaktivitet og er opptatt av at parken skal passe ALLE, fra nybegynnere til profesjonelle. Det jobbes kontinuerlig med vedlikehold og utvikling. Man vil fremheve parken som et godt fritidstilbud både for barn og voksne, der alle føler seg velkomne.

Tjøme skatepark er en buepark av internasjonale dimensjoner, og er av Norsk Organisasjon for Rullebrett (NORB) har betegnet Tjøme Skatepark som Norsk riksanlegg for bueskating. Utover skategallaen planlegges også jevnlige skateskoler og aktiviteter.

Tjøme Skateklubb har virkelig fått til ting på Haugjordet.
Klubben fortsetter utviklingen og skaffet penger også til flere andre aktiviteter i og rundt Haugsjordet Aktivitetspark. Første del av en utendørs treningspark er på plass, og mer bygging er på trappene og ventes ferdig før sommerferien med offisiell åpning ifm årets skatagalla 1.juli.
Tjøme Skateklubb driver parken og låner ut brett, hjelm og annet beskyttelsesutstyr, hvis du har lyst til å prøve. De låner også ut utstyr til andre aktiviteter som petanque- og bocciakuler, bordtennisracketer, crockett, frisbee, slackline, sandvolley- og fotball mm. Alt gratis.
Tjøme skateklubb forventer at alle bidrar til godt miljø, og et rent og ryddig område.
 

 

moutmarka.jpg - Klikk for stort bilde

 

Tjøme har alltid vært kjent for sin vakre skjærgård. En stor del av skjærgården ligger innenfor Færder Nasjonalpark, og området inviterer til fantastiske rekreasjonsmuligeter hele året. Hovedøyene har også fine muligheter for turer i skog og mark, for eksempel Eideneskogen, Barkevika, Moutmarka og Syd på Hvasser.

 

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss på servcietorget på telefon 33 06 78 00 eller per mail post@tjome.kommune.no, vi hjelper deg og svarer deg på alt du måtte lure på!

 

Her kommer det noen nyttige linker til forskjellige aktører i nærmiljøet vårt:

Barnehagene

Lindhøy Skole

Tjøme Ungdomskole

Tjøme Turnforening

Tjøme IL

Tjøme Næringsforening

Frivilligsentralen

Biblioteket

Vesar

Sist endret 14.03.2017
Velkommen til Tjøme
Login for redigering