Badeplasser

Krøkle på Hvasser | Fotograf: Per R. Gustavsen
fotograf Per R. Gustavsen

Tjøme har en fantastisk natur med svaberg og sandstrender, her er det noe for alle.

Nyt naturen vår, men husk at det ikke er lov å brenne bål på svabergene, og bruker du engangsgrill så legg noen steiner eller rekved under, og ta den og søppel med deg. Kan du bære tingene ned deg, så kan du bære det tilbake også.

Vi prøver alle å gjøre hva vi kan for å holde naturen ren, da blir det så mye hyggeligere for oss alle.

Fynsletta, Hvasser - her er det noe sandstrand, stor gresslette og langgrunt, meget barnevennlig med toalett, gode parkeringsmuligheter og i nærheten av Sandøysund med butikk, kiosk, restauranter og kunstutstillinger. 

Lilleskagen, Hvasser - her er det både sandstrand og svaberg, toalett, barnevennlig, gode parkeringsmuligheter, ca. 5 min. gange fra parkeringsplass.

Syd på Hvasser - med sandstrand og stor gresslette, toalett, noe svaberg, barnevennlig og gode parkeringsmuligheter. 

Verdens ende, Tjøme - et fantastisk område med svaberg, og her er det både toalett, kiosk, grillplass, restaurant og gode parkeringsmuligheter. 

Moutmarka, Tjøme - dette er et stort friområde med svaberg, parkering både nord og syd i området, toaletter litt spredt, og man er nødt til å gå litt, men et fantastisk område, vel verdt et besøk. 

Bekkevika, Tjøme sentrum - sandstrand og litt svaberg, langgrunt og barnevennlig, toalett, parkering og et par minutters gange fra parkeringplassen. 

Regnbuen, Ormelet - sandstrand og barnevennlig

Sist endret 04.07.2012

Se også

Login for redigering