Nå kan du forhåndsstemme

Valgurne2_web.jpg - Klikk for stort bilde Fram til og med fredag 8. september har du mulighet til å forhåndsstemme ved servicetorget på Tjøme kommune. Servicetorget ligger i kommunehuset, Rødsgata 36 3145 Tjøme.

I år er det valg til Stortinget samt ekstraordinært kommunestyrevalg til Færder kommune. Husk å ta med gyldig legitimasjon.

​Fram til og med fredag 8. september har du mulighet til å forhåndsstemme ved servicetorget på Tjøme kommune. Servicetorget ligger i kommunehuset, Rødsgata 36 3145 Tjøme.

Mandag - fredag:
kl. 09.00-15.00

Utvidet åpningstid:
Torsdag 31/8 og 7/9:
kl. 09.00-18.00

Legitimasjon og valgkort
Du skal ha mottatt to valgkort i posten: Ett til stortingsvalget og ett til det ekstraordinære kommunestyrevalget for Færder kommune. Har du i tillegg stemmerett ved sametingsvalget, har du mottatt tre valgkort.

Du må ha med gyldig legitimasjon når du skal stemme. Tar du også med valgkortet vil stemmegivningen gå raskere.

Les mer om stortingsvalget og det ekstraordinære kommunestyrevalget her!

Sist endret 05.09.2017